Jäsenmaksu

Syli ry:n jäsenmaksu vuonna 2018 on 30 €/perhe. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

Seuraavan vuoden jäsenmaksu päätetään aina Syli ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa toukokuussa. Jäsenmaksu maksetaan vasta toukokuun vuosikokouksen jälkeen. Jäsenmaksu ja omavastuuosuudet tapahtumista maksetaan SYLI ry:n tilille TSOP FI10 5732 2620 2052 94

Maksaessasi jäsenmaksua mainitse viitteeseen jäsenmaksu ja nimesi. Jos haluat jatkossa jäsenkirjeen, niin lisää sähköpostiosoite myös maksun yhteydessä.
Kesällä jäsenmaksut tarkastetaan ja maksamattomien jäsenten nimet yhteystietoineen poistetaan arkistosta sekä sähköpostilistoilta.

SYLI ry:n jäseneksi
SYLIn jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö ja säätiö.
Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus.
Jäsenhakemuksia saa Taysin LO6 osaston kuntoutusohjaajalta. Hakemuksia luovutetaan syöpään sairastuneiden lapsien perheille, jolloin jäsenperhe on oikeutettu tuettuihin tapahtumiin ja Syli ry:n muihin etuihin.

Kannattajajäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun ja halutessasi voit laittaa viestiä syliry@syliry.fi
Kannattajajäsenenä voit osallistua toimintaan, mutta et ole oikeutettu yhdistyksen tukiin tai avustuksiin. Kannattajajäsenillä on oikeus kysyä Syli ry:n asuntojen käyttöä perheenjäsenen sairastaessa muilla TAYSin osastoilla. L06 osaston jäsenperheillä on asuntoihin etuoikeus, mutta tilaa voi kysyä L06 osaston sihteereiltä tarvittaessa.

Tietosuoja
Syli ry. käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja sen perusteella annettujen lakien, asetusten sekä viranomaisten määräysten vaatimalla tavalla.

Syli ry. ei luovuta jäsenrekisterin tietoja kolmannelle osapuolelle. Tarvittaessa tapahtumiin tiedot kerätään aina erikseen. Rekisteriasioiden  yhteyshenkilö Syli ry:n hallituksen sihteeri Mia Allonen syliry@syliry.fi  – tietosuojaselosteen tarkempi kuvaus toimitetaan tarvittaessa sitä pyytäville tahoille..

SYLI ry – Syöpään sairastuneiden lasten vanhempien yhdistys ry.
Katajarinne 12
37470 VESILAHTI