Sylin asunnot

SYLI ry tarjoaa jäsenilleen asunnon lapsenne sairaalajakson ajaksi. Tällä hetkellä käytössä on viisi kodinomaista asuntoa (Kissanmaankatu 9 a 9, Kissanmaankatu 9 a 10, Kissanmaankatu 10 , Teiskontie, Pellervonkatu), jotka sijaitsevat lähellä Tampereen keskustaa ja 5 km:n säteellä TAYSista.
Asunnoissa on perusvarustus lapsiperheiden asumiseen: tavalliset kodinkoneet, keittiövälineet, astiat, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnot on varustettu sillä ajatuksella, että tarvitsette mukaan vain henkilökohtaiset tavaranne.

Asunnon saavat käyttöönsä osaston kautta perheet, jotka ovat oikeutettuja Kelan yöpymiskorvaukseen. Asuminen on perheille maksutonta, kun he hakevat yöpymiskorvauksen Syli ry:lle. Tarvittavat lomakkeet yöpymiskorvauksen hakuun löytyvät osastolta.

  1. Täytä vaaleanpunainen yöpymislomake kahtena kappaleena
  2. Palauta toinen lomakkeista LASY-osastolle yhdessä avaimen kanssa
  3. Lähetä toinen lomake valtakirjan ja matkatodistuksen (SV 67) kanssa Kelaan.
  4. Hae valkoisella lomakkeella korvausta Kelan sairausvakuutuslain mukaisen yöpymisrahan maksamiseksi.

Lue lisää aiheesta sivulta Miten saan asunnon käyttööni?

Jokaisesta asunnossa on kansio, josta löydätte majoittumiseen liittyvää tietoa mm. siivouksesta, liinavaatteista ja muiden henkilöiden yöpymismaksuista. Asunnot pidetään yhdessä siistinä ja hyvässä kunnossa.

Täältä löydät muistilistan siitä miten toimia lähtiessäsi asunnosta.

Asuntoihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Sylin asuntovastaavaan.

Yhdistyksen asuntoihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitysinfektion tai flunssan oireita. Mikäli sairastut asunnossa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös asuntovastaavalle. Tieto on tärkeä tarvittavan siivouksen järjestämiseksi.

Asunnon käyttäjälle kuuluu yleinen asunnon siivous käytön aikana sekä luovutuksen yhteydessä. Muista huomioida ovenkahvat ja yleiset tarttumapinnat.