Sylin asunnot

SYLI ry tarjoaa jäsenilleen asunnon lapsenne sairaalajakson ajaksi. Tällä hetkellä käytössä on neljä kodinomaista asuntoa, jotka sijaitsevat lähellä Tampereen keskustaa ja 5 km:n säteellä Tays:sta.
Asunnoissa on perusvarustus lapsiperheiden asumiseen: tavalliset kodinkoneet, keittiövälineet, astiat, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnot on varustettu sillä ajatuksella, että tarvitsette mukaan vain henkilökohtaiset tavaranne.

Asunnon saavat käyttöönsä osaston kautta perheet, jotka ovat oikeutettuja Kelan yöpymiskorvaukseen. Asuminen on perheille maksutonta, kun he hakevat yöpymiskorvauksen Syli ry:lle. Tarvittavat lomakkeet yöpymiskorvauksen hakuun löytyvät osastolta.

  1. Täytä vaaleanpunainen yöpymislomake kahtena kappaleena
  2. Palauta toinen lomakkeista LASY-osastolle yhdessä avaimen kanssa
  3. Lähetä toinen toinen lomake valtakirjan ja matkatodistuksen (SV 67) kanssa Kelaan.
  4. Hae valkoisella lomakkeella korvausta Kelan sairausvakuutuslain mukaisen yöpymisrahan maksamiseksi.

Jokaisesta asunnossa on kansio, josta löydätte majoittumiseen liittyvää tietoa mm. siivouksesta, liinavaatteista ja muiden henkilöiden yöpymismaksuista. Asunnot pidetään yhdessä siistinä ja hyvässä kunnossa.

Asuntoihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Sylin asuntovastaavaan Sanni Lipsaseen (044 055 1018).

Yhdistyksen asuntoihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitysinfektion tai flunssan oireita. Mikäli sairastut asunnossa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös asuntovastaavalle. Tieto on tärkeä tarvittavan siivouksen järjestämiseksi.

Asunnon käyttäjälle kuuluu yleinen asunnon siivous käytön ja luovutuksen aikana. Muista huomioida ovenkahvat ja yleiset tarttumapinnat.