Sylin asunnot

SYLI ry tarjoaa jäsenilleen asunnon lapsenne sairaalajakson ajaksi. Tällä hetkellä käytössä on viisi kodinomaista asuntoa, jotka sijaitsevat lähellä Tampereen keskustaa ja 5 km:n säteellä Tays:sta.
Asunnoissa on perusvarustus lapsiperheiden asumiseen: tavalliset kodinkoneet, keittiövälineet, astiat, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Asunnot on varustettu sillä ajatuksella, että tarvitsette mukaan vain henkilökohtaiset tavaranne.

Majoittuminen on vanhemmille maksutonta. Kela korvaa vanhempien
yöpymismaksun, tarvittavat lomakkeet yöpymiskorvauksen
hakuun löytyvät osastolta. Vaaleanpunainen yöpymislomake
täytetään kahtena kappaleena, joista toinen palautetaan
LASY osastolle yhdessä avaimen kanssa ja toinen lähetetään valtakirjan
ja matkatodistuksen (SV 67) kanssa Kelan toimistoon.
Valkoisella lomakkeella haetaan korvausta Kelan toimistosta
sairausvakuutuslain mukaisen yöpymisrahan maksamiseksi.

Jokaisesta asunnossa on kansio, josta löydätte majoittumiseen liittyvää informaatiota. Tietoa siivouksesta, liinavaatteista ja muiden henkilöiden yöpymismaksuista. Asunnot pidetään yhdessä siistinä ja hyvässä kunnossa.
Jokaiselle asunnolle löytyy myös hallituksen edustajista asuntovastaava. Asuntovastaavan tiedot löytyvät asunnosta, osastolta ja asunnon sivulta.

Koronavirusepidemian aikana:

Yhdistyksen asuntoihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitysinfektion tai flunssan oireita. Mikäli sairastut asunnossa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös Syli ry:n asuntovastaavalle tai yhdistyksen sihteerille Mia Allonen (0500 480 501). Tieto on tärkeä tarvittavan siivouksen järjestämiseksi.

Mikäli ollut matkustanut ulkomailla tai olet ollut kontaktissa koronavirukseen sairastuneen tai altistuneen kanssa, et voi majoittua asunnossa seuraavaan 14 vuorokauden aikana.

Asunnon käyttäjälle kuuluu yleinen asunnon siivous käytön ja luovutuksen aikana. Epidemia aikana, muista huomioida ovenkahvat ja yleiset tarttumapinnat.