Miten saan asunnon käyttööni?

Syli ry:n asunnot

Syli ry:llä on asuntoja Tampereella, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti syöpää sairastavien lasten vanhempien ja perheen käyttöön lapsen ollessa hoidossa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Asuntotilanteen salliessa asuntoja saavat käyttää myös toiset lastenosastot. mm. keskola. Asunto on tarkoitettu perheen kodiksi silloin, kun lapsi on osastohoidossa. Asuntoon voidaan majoittaa useita vanhempia yhtä aikaa, ole siis huomaavainen muita kohtaan.

Syli ry:n asuntoja voidaan luovuttaa perheille, jotka ovat oikeutettuja Kelan yöpymiskorvauksiin. Asunnoissa voivat yöpyä myös perheen lapset ja isovanhemmat, joiden maksu suoritetaan itse Sylin lomakkeissa olevien ohjeiden mukaan.

Miten saan asunnon käyttööni?

  1. Kysy asuntotilannetta LASY-osaston sihteereiltä virka-aikaan
  2. Tee asunnon käyttösopimus osastolla. Täytä jäsenhakemus (LASY osaston vanhemmat saavat lomakkeen kuntoutusohjaajalta) muiden osastojen käyttäjät täyttävät kannattajajäsenhakemuksen (LASY osaston sihteeriltä) – hakemus syliry@syliry.fi
  3. Maksa jäsenmaksu
  4. Asuntojen avaimen luovuttavat LASY-osaston sihteerit
  5. Asuntoja ei voi valita, vaan sihteeri ohjaa/täyttää käytön mukaan
  6. Käytä asuntoa ja siivoa jälkesi käytön jälkeen
  7. Täytä yöpymiskorvaushakemus ja valtakirja ( hakemus kahtena kappaleena. Toinen jää osastolle ja toinen toimitetaan Kelaan)
  8. Luovuta avain LASY- osastolle
  9. Maksa liinavaatemaksu ja mahdolliset muut perheen jäsenten kulut

Vuodevaatteet ja pyykki

Syli ry:n liinavaatteiden käytöstä perittävä erillinen korvaus, 8 e/hlö sisältää vuodevaatteet ja pyyhkeet. Korvaus maksetaan Syli ry:n tilille TSOP FI10 5732 2620 2052 94.

Voit myös tuoda omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi.

Likapyykki kootaan niille varattuun pyykkikoriin. Likapyykin kuljetuksesta huolehditaan asunnon siivouksen yhteydessä tai tarvittaessa.

Likapyykkikorin ollessa täynnä, ilmoitathan siitä asuntovastaavalle.