Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sylin kesämatka Tarttoon

11 kesäkuun - 14 kesäkuun

Tervetuloa mukaan Sylin kesämatkalle Tarttoon 11.6.–14.6. Matkustamme kohteeseen bussilla sekä laivalla ja majoitumme Hotelli Dorpatissa Tarton keskustassa puolihoidolla. Ohjelmassa mm. retki AHAA-tiedekeskukseen ja uintia Auran vesipuistossa. Syli ry kustantaa yhden vanhemman sekä sairastuneen lapsen matkan.

Toinen vanhempi 350 euroa, alle 18-vuotiaat 250 euroa/hlö, alle 6-vuotiaat maksutta. Yli 18-vuotiaat sisarukset ja perheen ulkopuoliset aikuiset 450 euroa. Huoneet pääsääntöisesti kahden hengen huoneita, vain jokunen perhehuone tarjolla.

Sitovat ilmoittautumiset 1.5. mennessä syliry@syliry.fi Matka maksetaan toukokuun aikana. Huomioi, että perheelläsi on riittävän kattavan peruutusturvan sisältävä matkavakuutus. Kannattaa jo tässä vaiheessa varmistaa, että kaikilla lähtijöillä on voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus Tarvitsemme ilmoittautumiset ajoissa, jotta voimme vahvistaa matkan toteutumisen. Ilmoita montako lasta (iät) ja aikuista perheestänne on lähdössä matkalle.

Tiedot

Alkaa:
11 kesäkuun
Loppuu:
14 kesäkuun